logo

Job vacancy on sales

We are looking for staff on sales. Here is information about the job (in Swedish only):


Innesäljare

SI TECH AB är i en tillväxtfas och söker nu en medarbetare till vår försäljningsavdelning.

Om oss

SI TECH AB är ett företag med lång historik inom den marina sektorn. Sedan lång tid är vi världsledande inom produkter till dykning- och räddningsdräkter. Våra kunder är dräkttillverkare, distributörer och butiker. Vi säljer också produkter till militär, offshoreindustrin och olika räddningstjänster. Med egen produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning exporterar vi det mesta av våra produkter till världens alla hörn. Vi är nu i en fas där vi utvecklar oss mot nya marknader, som exempelvis tillverkare av workwear-, kajak-, segling- och MC-plagg.

SI TECH AB ligger i Brastad och är idag ett företag med lite drygt 20 anställda, med stora ambitioner på att växa – både i storlek och på nya marknader! För mer information om SI TECH, se www.sitech.se.  

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person med ansvar att utveckla våra affärer med befintliga kunder och att initiera framtida affärer inom både befintliga och nya marknader. Du kommer att ha kundansvar vilket innebär att det är dig kunden vänder sig till. Övriga arbetsuppgifter kommer vara ordermottagning, skeppning och kundsupport.

Du kommer även att delta i arbetet av säljstrategier, försäljningsprocesser och kundutveckling.

Tjänsten är på hemmaplan och handlar också om att utveckla vår försäljning och ordermottagning digitalt.

Den vi söker

SI TECH AB söker en medarbetare som gillar och utmanas av att utveckla befintliga och nya kunder. Vi har behov av en positiv person fylld av energi som tycker det är spännande med internationella affärer. Erfarenhet är bra, men inte avgörande för att du skall platsa i vårt gäng, vi ser gärna att du utvecklas med oss.

Vi är ett ganska litet gäng så personkemin och en positiv attityd är viktigare än erfarenhet.

Kunskaper om marknadsföringsmaterial, e-handel och sociala medier är meriterande.

Några av de största aktörerna i världen inom outdoor och fritid är våra kunder eller potentiella kunder så vi ser gärna att du har ett intresse för utomhusaktiviteter.

Har du som söker erfarenhet av affärs- och CRM-system är det meriterande. Datorvana är ett krav. Vi kommunicerar med våra kunder på svenska och engelska, därför är det viktigt att du som sökande behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är tillsvidare anställning. Heltid och dagtid.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Lön

Efter överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan digitalt med personligt brev och CV via e-post till jobb@sitech.se.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lars Segelod, Försäljningschef

0523-29 30 47

lars@sitech.se